Ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumpun edutIlmalämpöpumppu soveltuu parhaiten lisälämmönlähteeksi tai sähkölaskun alentajaksi sähkölämmitteisiin tiloihin.

Nykyaikaisella pumpulla on hyvä hyötysuhde ja se tuottaa lämpöä kovillakin pakkasilla. Laitteessa voi olla ilmaapuhdistavia ominaisuuksia, etäohjaus, ja vaikka älykkäitä energiaa säästäviä ja vedon tunnetta vähentäviä toimintoja.

Plussat:

-Edullinen hinta

-Ei vaadi lupia

-Helppo ja nopea asennus

Miinukset:

-Ei paranna rakennuksen energialukua merkittävästi

 

Lue lisää Motivan oppaasta (PDF)!

Mitsubishi Electricin ja Green ilmalämpöpumput VTT:n vertailussa

Mitsubishi Electric ja Gree Hansol ilmalämpöpumput

 

 

 

 

 

 

 

 

Mitsubishi Electric MSZ-LN

Ilmalämpöpumppu voi myös sopia sisustukseesi. LN-mallisarjan neljästä väristä löydät kotiisi sulautuvan vaihtoehdon. LN-mallisarja on tehty kestämään pitkään ja tuottamaan huolettomasti miellyttävää lämpöä ja viilennystä tarpeittesi mukaan.

Kaksoissiivekkeet ja tuplailmaohjaimet jakavat puhallusilmanhuonetilaan pienemmällä ilmavirtausnopeudella, jolloin lämmitys- ja jäähdytysilma leviää kotiisi tasaisesti, ilman vedon tunnetta.

Ilmalämpöpumppu havaitsee, kun huonetila on tyhjä, ja voit asettaa sen säätymään automaattisesti energiansäästötoiminnolle.

Mitsubishi Electricin oma kaksoisuojapinnoite estää pölyn ja rasvan kerääntymistä sisäyksikön pinnoille. Puhtaampi laite säilyy energiatehokkaampana koko käyttöiän ajan. Ilmanpuhdistustoiminto poistaa  huoneilmasta tehokkaasti pienimpiäkin hiukkasia ja epäpuhtauksia.

Sisäänrakennettu WiFi yhdessä MelCloud sovelluksen kanssa tarjoaa internetin kautta reaaliaikaisen ja viikkoseurannan lämpöpumpullesi. Näet etähallinnassa olevan lämpöpumpun tilan ja mahdolliset virheilmoitukset.

LN-mallilla on täysin uusi kompressori ja paras energiatehokkuusluokitus A+++. Nämä ilmalämpöpumput on suunniteltu tuottamaan tehokasta lämmitystä jopa vuoden kaikkein kylmimpinä päivinä.

Uusi, entistä ympäristöystävällisempi kylmäaine R32:n GWP (Global warming potential) on yli kolme kertaa aiempia pienempi. Myös kylmäaineen määrä lämpöpumpuissa on noin 10-15 % pienempi kuin aikaisemmilla malleilla.

Esite, Mitsubishi Electric LN-mallisarja

 

Mitsubishi Electric ilmalämpöpumppu MSZ-SF

Mitsubishi Electric MSZ-SF35/50VEH

Kuiskaavan hiljainen Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumppu tuottaa miellyttävää lämpöä pienillä energiakustannuksilla. Uusissa Mitsubishi Electric MSZ-SF35/50VEH malleissa on peräti viisi säädettävää puhallintehoa ja niiden lisäksi automaattinen puhallintehon säätö. Silent Mode-asennossa on äänitaso vain 19 dB(A). Laaja puhallintehojen säätöalue mahdollistaa vedottoman lämmön/viileän tuoton.

Laite on varustettu myös pelkällä puhallustoiminnolla, joka mahdollistaa esimerkiksi takan tuottaman lämmön siirtämisen laajemmalle alueelle asunnossasi. Näin takka lämmittää yhden huoneen sijaan koko asuntoa.

Mitsubishi Electric MSZ-SF -mallisarja on erinomainen lämmityslaite myös kesäasunnollesi. Halutessasi voit säätää laitteen 10 °C:n ylläpitolämmitykselle, kun olet poissa pidemmän aikaa.

 

Mitsubishi Electric FH

Mitsubishi Electric MSZ-FH 25

Mitsubishi Electric -lämpöpumput on tehty toimimaan Suomen ankarissa olosuhteissa. Laite toimii kaikissa
ulkolämpötiloissa ja se on luotettava lämmönlähde pohjoisen koteihin vuosiksi eteenpäin. Ja mikä parasta,
voit säästää suorasähkölämmitteisen asuntosi lämmityskuluissa jopa 55 %.

Mitsubishi Electric -lämpöpumppujen äänitaso on vain 20 dB(A). Laitteen uusi suurennettu lämmönvaihdin vähentää ilman painevastusta mahdollistaen näin entistä hiljaisemman ilman läpivirtauksen ja samalla valtavan lämmitystehon lisäyksen.

Laite puhdistaa sisäilmaa ja kesäkuumalla se viilentää miellyttävästi. Samalla laite vähentää kosteutta ja asuntosi homehtumisriskiä. Kaksoissiivekeohjauksen avulla ilmavirran suuntaa voidaan jakaa eri suuntiin, esimerkiksi asunnon eri kerroksiin. I-see-sensor-ihmistunnistimen avulla ilmavirta voidaan kohdistaa ihmiseen tai ohi ihmisestä.

Ilmalämpöpumppu myös huomioi poissaolosi: poistuessasi huoneesta asetuslämpötila nousee jäähdytyksellä ja laskee lämmityksellä. Palatessasi takaisin lämpötila palautuu alkuperäiseen asetukseen.

Gree Hansol ilmalämpöpumppu

GREE Hansol 25-A

Ilmalämpöpumpun toimintaperiaate
Gree Hansol ilmalämpöpumpun suunnittelun lähtökohtana oli kehittää kylmiin ilmasto-olosuhteisiin ilmalämpöpumppu parhaaseen A+++ energiatehokkuusluokkaan. Hansol mallisarjassa ovat kaikki komponentit parasta saatavilla olevaa laatua ja siksi sen toimintavarmuus on taattu vuosiksi eteenpäin. Hiljainen sisäyksikkö voidaan säätää jopa seitsemälle eri puhallinteholle.

GREEn laadukas ja helppokäyttöinen kaukosäädin kätkee sisäänsä ainutlaatuisen I Feel- toiminnon, jolla näppäintä painamalla laite mittaa ja säätää huoneilman lämpötilaa kaukosäätimen alueelta, eikä katonrajasta ilmalämpöpumpun sisäyksiköstä. Tämä toiminto yhdistettynä 1 HZ ohjaustekniikkaan saa aikaan mahdollisimman tasaisen ja miellyttävän lämpötilan juuri oleskeluvyöhykkeelläsi. Kehittynyt invertteritekniikka mahdollistaa
lämpötilan tuottoalueen 0,6 kW – 4 kW, joka takaa tasaisen miellyttävän sisälämpötilan.

GREE-ilmalämpöpumpun voit asettaa ylläpitolämpötila-asetukselle, jolloin laite lämmittää sisäilmaa vain noin 8 °C:n lämpötilaan – esimerkiksi kesämökin peruslämpönä. GREE-ilmalämpöpumppu esilämmittää aina sisäyksikön lämmönvaihtimen, ennen kuin se käynnistää sisäyksikön puhaltimen lämmitystoiminnolla. Näin ei käynnistyksestä ei synny kylmää vetoa. Laite on myös varustettu mm. takkatoiminnolla, joka siirtää takan tuottamaa lämpöä asunnossa.

I Defrost -sulatustekniikka kytkee laitteen sulatukselle vain tarpeen ilmetessä; näin säästyy lisää energiaa ja säästytään turhilta sulatuksilta.

  • SCOP 5,1
  • Nimellisteho 3,0 kW
  • Energialuokitus sekä lämmityksessä että jäähdytyksessä A+++
  • Esite GREE Hansol 25-A (PDF)

 

Gree U-Crown 35-A/2/W

 

U-Crown on suunniteltu sekä valmistettu toimimaan Pohjolan ääriolosuhteissa.

GREE:n patentoima 2-aste kompressori tuottaa ennennäkemättömän lämmitystehon vielä -30C asteen lämpötilassa.

Sisäänrakennetulla Wifi:llä varustettu metallipintainen sisäyksikkö on vain 17cm ohut. Tyylikäs samppanjanvärinen sisäyksikkö pitää sisällään tutut GREE:n huipputoiminnot kuten: 8C asteen ylläpitolämpötila, puhallussuunnan ohjaus pysty- sekä vaakasuunnassa, ilmanpuhdistus, ajastin sekä sisälämpötilan mittaus kaukosäätimestä tai sisäyksiköstä valinnan mukaan.

Seitsemän eri puhallusnopeutta mahdollistavat kuiskauksenhiljaisen (20dB) käytön, mutta tarpeen tullen asunnon pikaviilennys tai pikalämmityskin onnistuu laitteen turbo puhallinnopeudella.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous