St1-rahoitus maalämmölle

Kauttamme on mahdollista saada maalämpöprojektille St1-rahoitus. Rahoitusratkaisu tuo mukanaan myös turvaa ja palveluita.

Maksa investoinnin kulut uuden lämmitysjärjestelmän saavuttamilla säästöillä

Ympäristöystävällinen maalämpöpumppu tarjoaa energiatehokkaan ja edullisen tavan tuottaa lämmitysenergiaa koko kiinteistön tarpeisiin. Melo Oy:n ja St1:n asiantuntijat toteuttavat juuri oman kiinteistösi tarpeita vastaavan lämmitysjärjestelmän aina suunnittelusta käyttövalmiiseen laitteistoon asti.

Edustamamme maalämpöpumppumerkit ovat luotettavia ja pitkäikäisiä, ja selviävät todistetusti Pohjolan talvesta.


 

St1 Lähilämpö

Siirry ostamaan 10-30% edullisempaa energiaa

St1 Lähilämmössä St1 investoi lämmitysjärjestelmään ja asiakas siirtyy suoraan ostamaan 10-30% nykyistä edullisempaa energiaa. Säästöt alkavat heti asennuspäivästä, eikä tilaajan tarvitse odottaa laitteiston takaisinmaksuajan päättymistä. Sopimusaika on 5-15 vuotta, jonka jälkeen laitteet siirtyvät asiakkaalle veloituksetta ja lämmityskulut putoavat jopa 70% ilman minkäänlaista investointia tai jatkamme ylläpitoa vieläkin edullisemmalla hinnalla.

St1 vastaa kaikista laitteiden ja maalämpökaivojen asennus- ja ylläpitokustannuksista koko sopimuskauden ajan. St1 Lähilämpöön kannattaa siirtyä silloinkin kun perinteistä maalämpöinvestointia ei muiden peruskorjausten takia vielä olisi mahdollista toteuttaa. St1 Lähilämmössä säästöt alkavat heti ja laitteisto on lunastettavissa ikävähennys huomioituna koska tahansa sopimuskauden aikana. Investoinnin kulut maksetaan lämmitysjärjestelmän saavuttamilla säästöillä.

St1 Lähilämpö -esite

St1-Energiarahoitus

Maalämpöjärjestelmä kuukausimaksulla

St1 Energiarahoitus mahdollistaa yksityis- tai yritysasiakkaan siirtymisen päästöttömän uusiutuvan energian käyttäjäksi ilman omaa alkuinvestointia. Lainaa lyhennetään maalämpöpumppujärjestelmän tuottamilla säästöillä.

St1 Energiarahoitus on joustava maksutapa. Vältät suuremman menoerän kerralla ja maksat hankintasi pienissä erissä. Voit kätevästi itse valita haluamasi takaisinmaksuajan ja sinulle sopivan kuukausierän. St1 Energiahoituksen voit maksaa maksusuunnitelmaa nopeammin tai lyhentää jopa kerralla koko summan pois.

  • Lainasummat 1000 € – 40.000 € , luottoaika 1-10 vuotta
  • Kiinteä korko 6,0 % sisältäen perustamis- ja laskutuskulut
  • Vakuudeton laina, puhtaat luottotiedot ja hyväksytty luottopäätös riittävät
  • Saat St1-Energiarahoituksen kiinteistösi energiainvestointeihin yhteisvastuullisesti mahdollisesti muiden omistajien kanssa
  • Lopullinen rahoitussumma on myyjän jälkikäteen vahvistama kauppasumma lämmitysjärjestelmän myyntisopimuksen mukaisesti
  • Maksat korkoa vain toteutuneelta laina-ajalta


*Tyypillinen St1 Energiarahoituksen kertaluotto 20.000 €, sopimusaika 10 vuotta, kuukausierät 220 €. Luottokustannukset yhteensä 6.645 €, todellinen luottohinta 26.645 €, todellinen vuosikorko 6,58 %

St1 Energiarahoitus -esite

Tilaa veloitukseton St1-rahoituksen kartoitus ja tarjous meiltä!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous