LVI-Kurikka

Tiedote. LVI Kurikka Oy ja Pirkanmaan Automaatiokeskus Melo Oy ovat yhdistyneet. Kaikki työntekijät jatkavat vanhoissa tehtävissään ja palvelumme laajenevat. Lue lisää.

Aurinkopaneelit

Aurinkosähkö on uusiutuvaa, luonnon tuottamaa energiaa. Voit ottaa sen talteen aurinkosähköjärjestelmän avulla ja käyttää kotona ja mökillä käyttöveden ja asuintilojen lämmitykseen, valaistukseen ja vaikkapa sähköauton lataukseen. Tiesitkö, että ylimääräisen sähkön voit varastoida verkkoakkuun tai myydä sähköyhtiölle?

Tutustu laitteisiin

Asennuspalvelu

Kokonaisvaltaiset asennuspalvelut kaikkiin myymiimme laitteisiin. Suoritamme laitteiden asennukset ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella.

Pyydä tarjous

Huoltopalvelu

Vaikka aurinkopaneelijärjestemät ovat erittäin kestäviä ja huoltovapaita, voit silti tarvita ammattilaista apuun! Meiltä saat täyden huoltopalvelun aurinkopaneelijärjestelmille.

Tilaa huolto

Rahoitus

Yhteistyökumppanina rahoitusratkaisuissa meillä toimii OP-rahoitus.

Lue lisää

Koko aurinkovoimala yhdestä paikasta

Harkitsetko aurinkosähkön hankintaa? Helpointa ja vaivattominta järjestelmän perustaminen on silloin, kun voit hankkia kaiken siihen kuuluvan samalta toimittajalta. Eri toimittajien aurinkosähköjärjestelmiä vertaillessa on hyvä varmistaa, että tuotteet ovat laadukkaita ja asianmukaisesti testattuja ja niillä on pitkä takuu.
Meiltä saat kaikki, mitä tarvitset aurinkosähkön tuottamiseen ja aurinkopaneelijärjestelmän perustamiseen, ruuveja ja muttereita myöten. Järjestelmän asentamisesta vastaavat kokeneet alan ammattilaisia.
Maahantuoja Scanoffice on testannut aurinkopaneelimme Suomen oloihin sopiviksi ja valinneet aurinkosähköjärjestelmien komponentit ilman kompromisseja alan parhailta toimijoilta. Tutustu mallistoomme ja pyydä tarjous!

Aurinkosähkö on kannattava investointi

  • Energiaa ympäristöystävällisesti
  • Kiinteistön arvo kasvaa
  • Sähkölasku pienenee
  • Kun sähkönhinta nousee, kannattavuus paranee
  • Tuontienergian määrä vähenee

Säästä selvää rahaa

Aurinkosähköjärjestelmään kannattaa sijoittaa, koska se tuottaa kymmeniä vuosia, vuoden aikana jopa 5–10 prosenttia investoinnista. Sähkölaskusi pienenee ja aurinkovoimalasi kannattavuus paranee, kun sähkön hinta nousee.

Selvitä ensin oma sähkönkulutus

Ennen aurinkosähkön hankintaa kannattaa selvittää, miten se soveltuu omaan käyttöön. Aurinkosähköjärjestelmä on kustannustehokkain silloin, kun se on oikein mitoitettu ja tuotetun aurinkosähkön voi käyttää pääasiassa omiin tarpeisiin.

Mitä aurinkosähköjärjestelmään kuuluu?

Aurinkosähköjärjestelmällä tarkoitetaan aurinkovoimalaa, johon kuuluvat

  • aurinkopaneelit ja niiden kiinnitystelineet
  • sähkökaapelit
  • turvakytkin
  • invertterit.

Invertterit muuntavat aurinkopaneeleiden tuottaman tasavirran tavalliseen sähköverkkoon soveltuvaksi vaihtovirraksi.

Käytämme aurinkosähköjärjestelmissämme kotimaisia kattokiinnikkeitä, joiden materiaali on pitkäikäistä Magnelis-pinnoitettua terästä. Se on vähintään kolme kertaa kestävämpää kuin sinkitty teräs. Markkinoiden parhaasta laadusta on merkkinä 30 vuoden takuu.