LVI-Kurikka

Tiedote. LVI Kurikka Oy ja Pirkanmaan Automaatiokeskus Melo Oy ovat yhdistyneet. Kaikki työntekijät jatkavat vanhoissa tehtävissään ja palvelumme laajenevat. Lue lisää.

Kiinteistöautomaatio

Suunnittelemme ja asennamme kiinteistöautomaatiota kolmenkymmenen vuoden kokemuksella. Palvelumme perustuu realistiselle suunnittelulle, pitkäikäisiksi todetuille tuotteille ja hyvälle työn jäljelle. Myymme eri valmistajien säätölaitteita, jotka sopivat myös pieniin kohteisiin, esim. omakotitaloihin tai lämmönjakokeskuksiin (esim. EasyIO, Ouman, Produal, Danfoss). Toimitamme tarvittaessa myös verkkokaupan valikoiman ulkopuolelta (ota yhteyttä).

Nykyaikainen kiinteistöautomaatio helpottaa kiinteistön hoitoa, antaa joustoa ja kerää tietoa. Kiinteistöissä on yhä harvemmin paikallista valvomoa, vaan valvomo kulkee kiinteistön hoitajan mukana esimerkiksi nettiselaimessa tai puhelinsovelluksessa. Tämän päivän kiinteistöautomaatio on visuaalisesti ymmärrettävää ja yhä lähempänä tavallista käyttäjää. Nämä kaikki ehdot täyttää avoimelle lähdekoodille ja maksuttomille työkaluille perustuvat EasyIO-säätimet.

Toteutamme järjestelmäratkaisuja EasyIO:n ja Johnson Controlsin ohjelmoitavilla logiikoilla. Laajaan kokemukseemme sisältyy esimerkiksi kouluja, tehtaita, toimistoja, uimahalleja ja julkishallinnon rakennuksia, ja niiden prosessien ohjauksen suunnittelu asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin.

Huolto

Säännöllinen huolto tekee kiinteistöautomatiolle hyvää
Kiinteistöautomaation säännöllinen huolto lisää järjestelmän käyttöikää, säästää energiaa ja ehkäisee pieniä vikoja kehittymästä isoiksi ongelmiksi. Huollamme rakennusautomaation merkistä riippumatta! Suureen kiinteistöön kannattaa harkita säännöllistä vuosihuoltosopimusta, jolloin voit jättää yhden huolen meidän harteillemme!

Korjaamme tietenkin myös äkilliset vikatilanteet. Ota yhteyttä!

Rakenna oma hallintapaneelisi

Esitä dataa niin kuin haluat

Helppo käyttää
– myös mobiilina

EasyIO (Johnson Controls)

EasyIO-tuotteet vastaavat erityisesti pienten ja keskisuurten kiinteistöjen tarpeisiin. Säätimet säästävät kiinteistön hallinnan ohjelmistokuluja, sillä niissä on valmiina esim. Sox, BACnet, Modbus, EnOcean ja Web-API -valmiudet. Tuotteiden energiansäästömahdollisuudet, helppo asennus ja ylläpito, oheislaitteiden ja -ohjelmistojen tarpeettomuus ja langattomat sovellukset vähentävät niin asentajan kuin käyttäjänkin kuluja.

EasyIO antaa sinulle kiinteistösi ohjat. Standardoidut ajurit langattomat ominaisuudet ,avoimen lähdekoodin teknologia, sekä Niagara4 valvomojärjestelmä suuremmissa kohteissa, mahdollistavat maksimaalisen yhteentoimivuuden, integraatiomahdollisuudet ja joustavan käyttöliittymän. Energian kulutuksen älykäs valvonta on helppoa – kuten myös kulutuksen hallinta, analyysi, optimointi sekä tärkeimpänä säästö ja hiilidioksidipäästöjen vähentäminen.