Kiinteistöautomaatio

 

Suunnittelemme ja asennamme kiinteistöautomaatiota kolmenkymmenen vuoden kokemuksella. Palvelumme perustuu realistiselle suunnittelulle, pitkäikäisiksi todetuille tuotteille ja hyvälle työn jäljelle. Myymme eri valmistajien säätölaitteita, jotka sopivat myös pieniin kohteisiin, esim. omakotitaloihin tai lämmönjakokeskuksiin (esim. EasyIO, Ouman, Produal, Danfoss). Toimitamme tarvittaessa myös verkkokaupan valikoiman ulkopuolelta (ota yhteyttä).

Nykyaikainen kiinteistöautomaatio helpottaa kiinteistön hoitoa, antaa joustoa ja kerää tietoa. Kiinteistöissä on yhä harvemmin paikallista valvomoa, vaan valvomo kulkee kiinteistön hoitajan mukana esimerkiksi nettiselaimessa tai puhelinsovelluksessa. Tämän päivän kiinteistöautomaatio on visuaalisesti ymmärrettävää ja yhä lähempänä tavallista käyttäjää. Nämä kaikki ehdot täyttää avoimelle lähdekoodille ja maksuttomille työkaluille perustuvat EasyIO-säätimet.

Toteutamme järjestelmäratkaisuja EasyIO:n ja Johnson Controlsin ohjelmoitavilla logiikoilla. Laajaan kokemukseemme sisältyy esimerkiksi kouluja, tehtaita, toimistoja, uimahalleja ja julkishallinnon rakennuksia, ja niiden prosessien ohjauksen suunnittelu asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Säännöllinen huolto tekee kiinteistöautomatiolle hyvää

Kiinteistöautomaation säännöllinen huolto lisää järjestelmän käyttöikää, säästää energiaa ja ehkäisee pieniä vikoja kehittymästä isoiksi ongelmiksi. Huollamme rakennusautomaation merkistä riippumatta! Suureen kiinteistöön kannattaa harkita säännöllistä vuosihuoltosopimusta, jolloin voit jättää yhden huolen meidän harteillemme!

Korjaamme tietenkin myös äkilliset vikatilanteet. Ota yhteyttä!

Tilaa huoltokäynti

 

Kiinteistöautomatiikkaamme viime vuosilta:


Hoivakoti, Kihniö. Uudisrakennus 2017
1 664 m2 brutto

Porin suomalainen yhteislyseo. Uudisrakennus 2017
5 100 m2

lihalehti otsikko

Mattilan palvaamo, saneeraus 2014, 2016

Elintarviketehtaan johto antoi meille vapaat kädet energiaremonttiin. Yksilöllisiin tarpeisiin suunniteltu energiaremontti näytti valmistumisaikaan säästävän 2/3 energialaskuissa - ja vuoden kuluttua säästöt voitiin vahvistaa. Takaisinmaksuajaksi ennakoidaan 2-3 vuotta. Rakennusautomaatio valaistuksesta ilmanvaihtoon on nyt samassa järjestelmässä, ja lämmön talteenotto huolehtii, ettei hukkalämpöä pääse karkuun.

Projektista kirjoittivat Ylöjärven Uutiset ja Lihalehti.

Lämmitys: Kaukolämpö ja sähkö
Automatiikka: EasyIO

nokeval_building_2014


Nokeval Oy, uudisrakennus 2013

Erittäin matalan energiankulutustason rakennus, jonka tehdastilat vaativat erityispuhtautta.

Lämmitys: Maalämpö (myös Melo Oy:n toteuttama)
Automatiikka: EasyIO

Lehtovuoren konepajan laserleikkureiden jäähdytyksestä yli jäävä lämpö talletetaan kallioon ja käytetään kiinteistön lämmitykseen.

Projektista uutisoi Metallitekniikka-lehti.

Verkkokaupasta