LVI-Kurikka

Tiedote. LVI Kurikka Oy ja Pirkanmaan Automaatiokeskus Melo Oy ovat yhdistyneet. Kaikki työntekijät jatkavat vanhoissa tehtävissään ja palvelumme laajenevat. Lue lisää.

Lämpöpumput

Valikoimassamme olevat lämpöpumput soveltuvat niin pieniin kuin suurin kiinteistöihin. Meiltä saat laitteet aina suunnittelusta toteutukseen asti. Sekä tarvittavat huoltopalvelut.

Lämpöpumpun valinta

Edustamamme lämpöpumppumerkit ovat luotettavia ja pitkäikäisiä, ja selviävät todistetusti Pohjolan talvesta. Gebwell-maalämpöpumput ovat kotimaisia ja CTC-maalämpö-, ilma-vesilämpöpumput valmistetaan Ruotsissa. Mitsubishi Electric -ilma-vesilämpöpumput ja ilmalämpöpumput valmistetaan Skotlannissa ja Alpha-InnoTec -maalämpöpumput Saksassa. Valikoimastamme löytyvät myös invertteritekniikalla toimivat lämpöpumput.

Kauttamme on mahdollista saada myös St1-rahoitus maalämpöprojektille.

Olemme Luotettava kumppani ja Suomen Lämpöpumppuyhdistys SULPU ry:n jäsen.

Tee onnistunut valinta

Lämmitys on Suomen ilmastossa yksi rakennuksen tärkeimmistä ja pitkäaikaisimmista investoinneista. Kun harkitset lämpöpumpun hankintaa, älä sorru tavallisiin virheisiin, jotka maksavat rahaa ja huonontavat viihtyvyyttä pitkällä aikavälillä.

Ota selvää toimittajan luotettavuudesta. Tarkista yrityksen tausta ja esimerkiksi kylmäaine– ja sähköluvat ennen päätöksentekoa.

Maalämpöjärjestelmän hankinnan työn osuudesta voi hakea kotitalousvähennystä.

Vertailevaa lisätietoa lämpöpumpuista löydät Motivan sivuilta.