CTC Ilma-Vesilämpöpumput

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Toimitamme CTC ilma-vesilämpöpumput Tampereen ja Pirkanmaan alueella omakotitaloihin ja suuriinkin kiinteistöihin.

Kaikki CTC-lämpöpumppumme voidaan liittää muihin jo olemassa oleviin lämmitysjärjestelmiin – esim. puu-, pelletti- tai öljykattiloihin sekä sähkövaraajiin. CTC-ilma-vesilämpöpumppu tuottaa ulkoilmasta lämpöä aina -22 pakkasasteeseen saakka.

CTC Ilma-Vesilämpöpumput

CTC Ecoair 600M ilma-vesilämpöpumppu

CTC EcoAir 600M on kierroslukuohjattu 2,5–22 kW:n lämpöpumppu, joka säätää toimintaansa rakennuksessa vuodenaikojen mukaan vaihtelevien tehontarpeiden mukaan. Mallit: 610M, 614M, 622M

CTC EcoAir 600M on erittäin tehokkaiden kierroslukuohjattujen ilma-vesilämpöpumppujen sarja omakotitalojen, kiinteistöjen sekä pienempien teollisuuskiinteistöjen lämmitystarpeisiin koko vuodeksi. Kun lämmöntarve on suuri, teho kasvaa, ja lämmöntarpeen laskiessa kompressorin kierrosluku ja teho laskevat. Tämä varmistaa aina maksimaaliset säästöt.

CTC EcoAir 600 on optimoitu hyödyntämään ilmassa piilevää energiaa ympäristöystävälliseen lämmitykseen. Se siirtää ilman energiaa kotiin ja käyttöveteen eikä vaadi porausreikää eikä kierukoita maahan. CTC EcoAir 600M:n automaattinen sulatus varmistaa tehokkaan lämmityksen ja laitteen pitkän käyttöiän. CTC EcoAir 600M on luonnollisesti varustettu kondenssivesialtaalla, jossa on vakiona sisäinen lämmitin.

 • Paras Energiatehokkuusluokka A+++
 • Erittäin hiljainen
 • Alentaa lämmityskustannuksia jopa 80%
 • Paras hyötysuhde SCOP 4,9
 • Lämmittää vielä 22°C:ssa ja lämmittää käyttöveden jopa 65°C:n lämpötilaan

CTC EcoAir 600M

CTC EcoAir 510M ilma-vesilämpöpumppu

CTC EcoAir 510M on kierroslukuohjattu 2–10 kW:n lämpöpumppu, joka säätää toimintaansa rakennuksessa vuodenaikojen mukaan vaihtelevien tehontarpeiden mukaan.

Tehokas kierroslukuohjattu ilma-vesilämpöpumppu, joka säätää toimintaansa pientalossa tai kiinteistössä vuodenaikojen mukaan vaihtelevien tehontarpeiden mukaan. Kun lämmöntarve on suuri, teho kasvaa, ja lämmöntarpeen laskiessa kompressorin kierrosluku ja teho laskevat. Tämän ansiosta lämpöpumpun tuottama säästö on aina mahdollisimman suuri.

CTC EcoAir 510M on optimoitu hyödyntämään ilman sisältämän ympäristöystävällisen energian mahdollisimman hyvin. Se siirtää energiaa ilmasta lämmitysjärjestelmään ja käyttöveteen ilman porausreikiä tai maaputkia. CTC EcoAir 510M:n automaattinen sulatus varmistaa tehokkaan lämmityksen ja laitteen pitkän käyttöiän. Luonnollisesti CTC EcoAir 510M:ssä on lämmitetty kondenssivesiastia.

Ohjausta ja lämmintä käyttövettä varten CTC EcoAir 510M:n yhteyteen on aina asennettava jokin CTC-sisäyksikkö; suosittelemme mallia CTC EcoZenith i350. Sisäyksiköissä on värikosketusnäyttö, jonka avulla sisäilman ja käyttöveden lämmitystä on helppo säätää.

 • Paras energiatehokkuusluokka A+++
 • Alentaa lämmityskustannuksia jopa 80%
 • Erittäin hiljainen lämpöpumppu
 • Paras hyötysuhde SCOP 4,6
 • Lämmittää vielä 22°C:ssa ja lämmittää käyttöveden jopa 65°C:n lämpötilaan

CTC EcoAir 500M-esite (PDF)

CTC EcoAir 406-410 ilma-vesilämpöpumput

CTC ilma-vesilämpöpumppu EcoAir 406 Nämä uuden sukupolven ilma-vesilämpöpumput on suunniteltu hiljaisiksi ja tehokkaiksi. CTC EcoAir 400 pienentää lämmityskustannuksia jopa 70%, antaa lämpöä -22°C asti ja tuottaa jopa 65°C menovettä. Lämpöpumppu on varustettu automaattisella tarpeen mukaan toimivalla sulatuksella, joka vähentää sulatustarpeen minimiin. Tämä tarkoittaa, että lämmitykseen saadaan enemmän tehoa ja kompressorin elinikä pitenee.

 • Hyötysuhde SCOP 3,92
 • Energialuokka A++ yhdessä sisäänrakennetulla ohjauksella A++-Right-DarkGreen
 • Tuottaa jopa 65 °C menovettä
 • Sisäänrakennettu kondenssivesiallas
 • Antaa lämpöä -22 °C asti

CTC EcoZenit -varaajat

EcoZenith-varaajat tuottavat lämmitys- ja käyttöveden ja toimivat lämmitysjärjestelmän ohjauskeskuksena. Varaajissa on vakiovarusteena hyvä liitettävyys muihin lämmönlähteisiin.

EcoZenit i350

CTC EcoZenith i350 on varustettu samalla erittäin tehokkaalla käyttöveden lämmitystekniikalla kuin CTC GSi 12 -kalliolämpöpumppu. Yhdessä CTC EcoAir- tai CTC EcoPart -laitteen kanssa se tuottaa yli 300 litraa lämmintä käyttövettä ollen siten luokkansa paras.

CTC EcoZenith i350 on tehokas sisäyksikkö, jossa on sisäänrakennettu lämpöpumppuohjaus. Saat täydellisen lämpöpumppuratkaisun, kun asennat sen yhdessä tehokkaiden ilma-vesilämpöpumppujen, CTC EcoAir 406-408/500M-600M, kanssa. Jos haluat mieluummin kallio-, maa- tai vesistölämmön, valitse CTC EcoPart 406-412.

Uuden tehokkaan ja energiahäviöt minimoivan eristyksen ja erittäin tehokkaiden säädettävien ilma-vesilämpöpumppujen ansiosta laitteen SCOP-arvot ovat erittäin korkeat.

EcoZenit i350 esite (PDF)

EcoZenit i250

CTC EcoZenith i250 on tehokas sisäyksikkö, jossa on sisäänrakennettu lämpöpumppuohjaus. Saat täydellisen lämpöpumppujärjestelmän asentamalla sen yhdessä ilma/vesilämpöpumpun CTC EcoAir 406-410 tai 510M kanssa. Jos haluat mieluummin kallio-, maa- tai vesistölämmön, valitse CTC EcoPart 406-412.

CTC EcoZenith i250 takaa lämpimän veden ilman legionellabakteerivaaraa. (Ratkaisumme tuottaa lämmintä vettä sitä mukaa, kun sitä käytetään.)

CTC EcoZenith i250 soveltuu käytettäväksi erilaisissa lämmitysjärjestelmissä: yksi- tai kaksiputkijärjestelmä lämpöpattereille ja konvektoreille sekä lattialämmitykseen. Lisävarusteena saatavalla shunttiryhmällä 2 voit ohjata kahta eri lämmitysjärjestelmää.

Tekniikan ansiosta lämpö jakautuu nyt paljon tasaisemmin. Lämpöpatterit ja lattialämmitys pysyvät aina oikean lämpöisinä shunttiautomatiikan ansiosta. Koska lämpötila on tasainen, sinun ei tarvitse kuunnella laajentumisesta aiheutuvia häiritseviä napsahduksia lattiassa ja putkistoissa.

EcoZenit i250 esite (PDF)

Energyflex

Kaikissa CTC-lämpöpumpuissa on mukana Energyflex: monipuolinen liitäntävalmius, jolla voit liittää tai myöhemmin laajentaa lämmitysjärjestelmäsi yhdeksi kokonaisuudeksi varaajien ja muiden lämmitysmuotojen kanssa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

 

COP: Hyötysuhde (Coefficient of Performance). COP-luku kertoo, miten paljon lämpöenergiaa lämpöpumppu tuottaa sähköenergiasta +7 lämpötilassa. Se ei siis kerro, millä teholla lämpöä saadaan, kun ulkoilma on pakkasen puolella. Esim. COP 4,6 = 1 sähkökilowattia tuottaa 4,6 lämpökilowattia.

SCOP: Lämmityskauden lämpökerroin (Seasonal Coefficient of Performance). SCOP-luku lasketaan koko lämmityskauden lämpötilojen perusteella, pohjoinen ilmasto huomioon ottaen. Esim. COP 5,43 = 1 sähkökilowattia tuottaa 5,43 lämpökilowattia.

CTC on lämmittänyt ruotsalaisia koteja jo vuodesta 1923 alkaen ja laajentanut toimintaansa myös muualle Eurooppaan. Kaikki kehitys- ja tuotantotyö tehdään Ruotsissa. Pohjoismainen edelläkävijä on mm. tuonut ensimmäisenä markkinoille ilma/vesilämpöpumput.