Ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumppu soveltuu parhaiten lisälämmönlähteeksi tai sähkölaskun alentajaksi sähkölämmitteisiin tiloihin.

Ilmalämpöpumpun edut

Nykyaikaisilla pumpuilla on hyvä hyötysuhde ja ne tuottavat lämpöä kovillakin pakkasilla. Laitteissa voi olla ilmaapuhdistavia ominaisuuksia, etäohjaus, ja vaikka älykkäitä energiaa säästäviä ja vedon tunnetta vähentäviä toimintoja.

Plussat:

-Edullinen hinta
-Ei vaadi lupia
-Helppo ja nopea asennus

Miinukset:

-Ei paranna rakennuksen energialukua merkittävästi

Lue lisää Motivan oppaasta (PDF)!
Mitsubishi Electricin ja Green ilmalämpöpumput VTT:n vertailussa

Mitsubishi Electric ja Gree Hansol ilmalämpöpumput

 

 

 

 

 

 

 

 

Mitsubishi Electric MSZ-LN

Ilmalämpöpumppu voi myös sopia sisustukseesi. LN-mallisarjan neljästä väristä löydät kotiisi sulautuvan vaihtoehdon. LN-mallisarja on tehty kestämään pitkään ja tuottamaan huolettomasti miellyttävää lämpöä ja viilennystä tarpeittesi mukaan.

Kaksoissiivekkeet ja tuplailmaohjaimet jakavat puhallusilmanhuonetilaan pienemmällä ilmavirtausnopeudella, jolloin lämmitys- ja jäähdytysilma leviää kotiisi tasaisesti, ilman vedon tunnetta.

Ilmalämpöpumppu havaitsee, kun huonetila on tyhjä, ja voit asettaa sen säätymään automaattisesti energiansäästötoiminnolle.

Mitsubishi Electricin oma kaksoisuojapinnoite estää pölyn ja rasvan kerääntymistä sisäyksikön pinnoille. Puhtaampi laite säilyy energiatehokkaampana koko käyttöiän ajan. Ilmanpuhdistustoiminto poistaa  huoneilmasta tehokkaasti pienimpiäkin hiukkasia ja epäpuhtauksia.

Sisäänrakennettu WiFi yhdessä MelCloud sovelluksen kanssa tarjoaa internetin kautta reaaliaikaisen ja viikkoseurannan lämpöpumpullesi. Näet etähallinnassa olevan lämpöpumpun tilan ja mahdolliset virheilmoitukset.

LN-mallilla on täysin uusi kompressori ja paras energiatehokkuusluokitus A+++. Nämä ilmalämpöpumput on suunniteltu tuottamaan tehokasta lämmitystä jopa vuoden kaikkein kylmimpinä päivinä.

Uusi, entistä ympäristöystävällisempi kylmäaine R32:n GWP (Global warming potential) on yli kolme kertaa aiempia pienempi. Myös kylmäaineen määrä lämpöpumpuissa on noin 10-15 % pienempi kuin aikaisemmilla malleilla.

Esite, Mitsubishi Electric LN-mallisarja

 

 

Mitsubishi Electric MSZ-AP

Uusi Mitsubishi Electric AP-mallisarja jatkaa Mitsubishi Electricin tutuksi tullutta laatuajattelua.

AP-mallisarja on varustettu uudella ympäristöystävällisellä R32 kylmäaineella ja lukuisilla uusilla ominaisuuksilla.
Uuden R32 kylmäaineen CO2 kuormitus ympäristölle on alle kolmannes verrattuna edelliseen R410A kylmäaineeseen. Sisäyksikön tyylikäs muotoilu ja sen valkoisen värin sävy istuu huomaamattomasti vaativaankin ympäristöön. Kompakti koko, leveys vain 798 mm ja korkeus 299 mm tekee siitä varsin huomaamattoman. Hiljaisuudella on merkitystä. Laitteen äänenpaineen taso alkaa vain 19 dB(A):sta, jota tuskin enää korvalla kuulee. Laaja puhallintehojen säätöalue sekä uudistuneet puhallusilman ohjaimet mahdollistavat vedottoman lämmön/viileän tuoton

  • SCOP 4,6
  • Lämmitysteho, nimellis (kW) 3,2kW
  • Jäähdytysteho, nimellis (kW) 2,5
  • Energialuokitus lämmityksessä A++ ja jäähdytyksessä A+++
  • Esite Mitsubishi Electric MSZ-AP (PDF)

 

Mitsubishi Electric FH

Mitsubishi Electric MSZ-FH 25

Mitsubishi Electric -lämpöpumput on tehty toimimaan Suomen ankarissa olosuhteissa. Laite toimii kaikissa
ulkolämpötiloissa ja se on luotettava lämmönlähde pohjoisen koteihin vuosiksi eteenpäin. Ja mikä parasta,
voit säästää suorasähkölämmitteisen asuntosi lämmityskuluissa jopa 55 %.

Mitsubishi Electric -lämpöpumppujen äänitaso on vain 20 dB(A). Laitteen uusi suurennettu lämmönvaihdin vähentää ilman painevastusta mahdollistaen näin entistä hiljaisemman ilman läpivirtauksen ja samalla valtavan lämmitystehon lisäyksen.

Laite puhdistaa sisäilmaa ja kesäkuumalla se viilentää miellyttävästi. Samalla laite vähentää kosteutta ja asuntosi homehtumisriskiä. Kaksoissiivekeohjauksen avulla ilmavirran suuntaa voidaan jakaa eri suuntiin, esimerkiksi asunnon eri kerroksiin. I-see-sensor-ihmistunnistimen avulla ilmavirta voidaan kohdistaa ihmiseen tai ohi ihmisestä.

Ilmalämpöpumppu myös huomioi poissaolosi: poistuessasi huoneesta asetuslämpötila nousee jäähdytyksellä ja laskee lämmityksellä. Palatessasi takaisin lämpötila palautuu alkuperäiseen asetukseen.

 

 

Gree U-Crown 35-A/2/W

 

U-Crown on suunniteltu sekä valmistettu toimimaan Pohjolan ääriolosuhteissa.

GREE:n patentoima 2-aste kompressori tuottaa ennennäkemättömän lämmitystehon vielä -30C asteen lämpötilassa.

Sisäänrakennetulla Wifi:llä varustettu metallipintainen sisäyksikkö on vain 17cm ohut. Tyylikäs samppanjanvärinen sisäyksikkö pitää sisällään tutut GREE:n huipputoiminnot kuten: 8C asteen ylläpitolämpötila, puhallussuunnan ohjaus pysty- sekä vaakasuunnassa, ilmanpuhdistus, ajastin sekä sisälämpötilan mittaus kaukosäätimestä tai sisäyksiköstä valinnan mukaan.

Seitsemän eri puhallusnopeutta mahdollistavat kuiskauksenhiljaisen (20dB) käytön, mutta tarpeen tullen asunnon pikaviilennys tai pikalämmityskin onnistuu laitteen turbo puhallinnopeudella.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous