Alpha-InnoTec maalämpöpumput

Alpha-InnoTec maalämpöpumput

Alpha-InnoTec maalämpöpumppu

Alpha-InnoTec PWZS Nordic -maalämpöpumput

Lämmitys ja lämpimän käyttöveden tuotto samassa laitteessa. Lämpöpumppu tuottaa lämmintä ja hygieenistä käyttövettä tarpeen mukaan. Lämpöpumppua voidaan käyttää monissa kohteissa kuten omakotitalossa ja paritalossa – myös uudisrakennuksissa ja saneerauskohteissa. Kestävä teräsrakenne ja puhtaan valkoinen väri välittää laatuvaikutelman ensisilmäyksellä. Lämpöpumppu sopii siis hienosti myös asuintiloihin. Kiitos pienien ulkomittojen 60 x 62 x 185 cm, lämpöpumppu sopii pieneenkin tilaan ja on yksi markkinoiden vähiten lattiapinta-alaa vievistä lämpöpumppumalleista.

 

alterra_nordic-2

 

  • Yksi laite kaikkeen – Lämmitys ja lämmin käyttövesi samassa yksikössä. Lämpöpumppu tarjoaa mukavaa lämmitystä ja lämmintä käyttövettä tarpeisiisi. Laite sopii niin pientaloihin kuin rivitaloihinkin, sekä uudis- että saneerauskohteisiin.
  • Korkea hyötysuhde – Uusimmalla lämpöpumpputekniikalla saavutamme erittäin korkean lämpökertoimen (COP).
  • Hiljaistakin hiljaisempi – Uusimmat komponentit, älykäs rakenne ja optimaalinen äänenvaimennus tekee laitteesta yhden markkinoiden hiljaisimmista. Käyntiääni vain 31 dB (A) metrin päästä mitattuna.
  • Tyylikäs muotoilu – Pelkistetty, skandinaavinen design joka sopii täydellisesti vaikkapa kodinhoitohuoneeseen.
  • Kompakti – Fyysiset mitat 60 x 62 x185 cm (L x S x K). Sopii todella hyvin pieniinkin asennustiloihin ja on yksi markkinoiden kompakteimmista laitteista.
  • AlphaWeb / AlphaApp yhteensopiva – Lämpöpumppua voidaan ohjata AlphaWebin tai AlphaAppin kautta mistä päin maailmaa.
  • Valmiina aurinkosähkö- ja Smart Grid-toimintaan – Lämpöpumppu voidaan yhdistää aurinkosähköön tai älykkääseen sähköverkkoon (Smart Grid).
  • 5 vuoden täystakuu – Lämpöpumpulla on viiden (5) vuoden täystakuu jonka aikana sinun ei tarvitse olla huolissaan laitteen toimivuudesta.

 

Esite Alpha-InnoTec Nordic -mallit

alterra-tiedot

Alpha-InnoTec PWZSV Nordic Inverter -maalämpöpumput

alterra_nordic-2Invertteriohjatut määlämpöpumput mukautuvat rakennuksen lämmitystehontarpeeseen. Hyödyt korostuvat varsinkin keväällä ja syksyllä, kun päivä- ja yölämpötilojen ero voi olla suuri. Kun lämpötehoa tehdään aina tarpeen mukaan, SCOP (kausihyötysuhde) on korkea, eikä lämmityskuluja kerry turhaan.

Lämpöpumppu mukauttaa automaattisesti kompressorin tehoa ja kiertovesipumppujen nopeutta. Lämpöpumppu jatkaa toimintaa muuttuvan tarpeen mukaan, eikä sammu perinteisten pumppujen tapaan. Invertteriohjattu maalämpöpumppu ei tarvitse välttämättä lämmityspuolen vesivaraajaa.

Invertteriohjatuilla maalämpöpumpuilla on todella pieni käynnistysvirta, joten ne sopivat myös kohteisiin, joissa korkea käynnistysvirta saattaa aiheuttaa ongelmia kiinteistössä tai sähköverkossa.

Alpha-InnoTec PWZSV Nordic -malleja löytyy 1,3-6 kW ja 3,2-17,2 kW lämmitystehoalueilla.

Esite Alpha-InnoTec Nordic -mallit

Alpha-InnoTec maalämpöpumppu
alterra-invertteri-tiedot

Alpha-InnoTec SWC Alterra -maalämpöpumput

alterra

Alpha-InnoTec SWC Alterra-sarjaa on saatavana 4,7kW:sta aina 18,6kW:iin asti. Saatavilla myös passiiviviilennyksellä olevat mallit.

SWC-sarja on hallittavissa vakiona etänä AlphaWeb-etähallintapalvelimen välityksellä. Lisäksi ne voidaan liittää myös BACnet- tai Modbus-kiinteistöautomaatioon. Laitteet ovat todella hiljaisia ja kompaktin kokoisia. Lämpöpumppuja ohjaa selkeä ja monipuolinen Luxtronik-ohjain, jolla voidaan helposti ohjata myös hybridijärjestelmiä tai vaikka lisälämpönä tarvittavia vastuksia tai öljykattilaa. Ohjain mahdollistaa monipumppukytkennät, jolloin saavutetaan haluttu tehontarve ja maksimaalinen energiatehokkuus. SWC-sarjan pumppuihin voidaan liittää erilliset lämmitys- ja käyttövesivaraajat tai erilaisia hybridivaraajia. SWC alterra-sarjan pumput ovat aurinkosähkö- että Smart Grid-valmiita.

Lisävarusteet ja paketit:

 • SWC / SW alterra-sarjan lisävarusteet
 • SPP – keruupiirin asennustarvikepaketit
 • SPS – Lämmityspiirin asennustarvikepaketit
 • LUX 2.1 EP – Laajennuskortti
 • MALRH 1/3 – Läpivirtausvastuksen ohjausyksikkö

Esite SWC Alterra -sarjan maalämpöpumput

alterra-tekniset-tiedot

Alpha-InnoTec maalämpöpumppu

Alpha-InnoTec SW Alterra -maalämpöpumput

sw_alterraHuippuunsa hiottu laatu, todella hyvä energiatehokkuus, äärettömän hiljainen, kompakti koko ja vakiona kattava etähallinta!

Saksalaisia, Alpha-InnoTecin SW Alterra-sarjan pumppuja on saatavilla 4,7kW:sta aina 18,6kW asti. Lämpöpumppu koostuu kylmämoduulista, jossa on säädettävä liuospumppu, sekä ohjauselektroniikasta. Lämpöpumppu on todella kätevän kokoinen – vain 598 x 665 x 850 mm. Kylmämoduulin voi irrottaa lämpöpumpusta. Lämpöpumppua ohjaa Internetin yli Luxtronik 2.1, jolla voidaan hallita jopa aurinkokeräimiä.

SW-sarjan pumput voidaan varustaa uusilla tai olemassa olevilla varaajilla. Kaikki mallit ovat alle 3kg kylmäainetäytöllä. Pumppuja voidaan kytkeä rinnan, jolloin saadaan yhteensä jopa 74,4 kW yhteisteho.

Esite Alpha-InnoTec SW Alterra -maalämpöpumppu

sw_alterra_tiedot
Alpha-InnoTec maalämpöpumppu

Alpha-InnoTec SW Alterra Plus -maalämpöpumput

alterraSW alterra Plus-sarjan maalämpöpumput (22,35-29,60kW)

Huippuunsa hiottu laatu, todella hyvä energiatehokkuus, äärettömän hiljainen, kompakti koko ja vakiona kattava etähallinta! Mitä muuta saisi olla?

Saksalaisia, alpha innotecin SW alterra Plus-sarjan pumppuja on saatavilla 22,35kW:sta 29,60kW asti. Lämpöpumpussa on sisäänrakennettu säädettävä liuospumppu ja sitä voidaan varustaa kohteen mukaan vaihtoventtiilillä, latauspumpulla ja erilaisilla varaajilla. Lämpöpumppu on todella kompaktin kokoinen, 598 x 678 x 1500 ja siinä on irrotettava kylmämoduuli. Lämpöpumppua ohjaa Luxtronik 2.1, jolla voidaan hallita jopa aurinkokeräimiä ja se on aina vakiona etähallittavissa Internetin yli.

Esite Alpha-InnoTec SW Alterra Plus -maalämpöpumppu

tiedot-alterra-sw-plus

Alpha-InnoTec maalämpöpumppu

Alpha-InnoTec SWCV Alterra Inverter -maalämpöpumput

alterraHuippuunsa hiottu laatu, todella hyvä energiatehokkuus, invertteritekniikka äärettömän hiljainen, kompakti koko ja vakiona kattava etähallinta!

Saksalaisia, Alpha-InnoTecin SWCV Alterra Inverter-sarjan pumppuja on saatavilla kahta mallia, 2-6kW ja 4-17kW. Lämpöpumpussa on sisäänrakennettu vaihtoventtiili, ohivirtausventtiili, 6 tai 9kW läpivirtausvastus ja säädettävät liuos- ja latauspumput. Lämpöpumppu on todella kompaktin kokoinen, 598 x 665 x 1500 mm, ja siinä on irrotettava kylmämoduuli. Lämpöpumppua ohjaa Internetin yli Luxtronik 2.1, jolla voidaan hallita jopa aurinkokeräimiä. Invertteritekniikka takaa tasaisen lämmöntuoton ja tehon aina kulloisenkin tarpeen mukaisesti niin lämmitykseen kuin käyttöveteenkin.

Esite Alpha-InnoTec SWCV Alterra Inverter -maalämpöpumppu

tiedot-swcv-alterra-inverter

Alpha-InnoTec maalämpöpumppu