Gebwell maalämpöpumput

Toimitamme maalämpöä Tampereen ja Pirkanmaan alueella omakotitaloista suuriin kiinteistöihin. Kauttamme on mahdollista saada maalämpöprojektille St1-rahoitus.

Gebwell-maalämpöpumput suunnitellaan ja valmistetaan Leppävirralla. Vuosikymmenten aikana kertynyt lämmitysalan osaaminen näkyy tuotteiden laadussa toimivuutena ja kestävyytenä. Gebwell-maalämpöjärjestelmälle on mahdollista saada kauttamme St1-rahoitus.

Gebwell-maalämpöpumpuissa on panostettu hiljaiseen ääneen, toimintavarmuuteen ja yhdisteltävyyteen muihin lämmönlähteisiin. Lisäksi Gebwell-maalämpöpumppu on helppo asentaa! Asennusliikkeen kautta tehtynä maalämpöhankinnallasi on viiden vuoden takuu. 

 

 

Gebwell maalämpöpumput

Suurille kiinteistöille älykäs ja monipuolinen Gemini-maalämpöpumppu

Gebwell Gemini maalämpöpumppu

GEMINI-lämpöpumppu soveltuu parhaiten suuriin asuin-, liike-, ja teollisuuskiinteistöihin. Hiljainen ja energiatehokas GEMINI on toimintavarma lämmitysratkaisu, joka pystyy lämmittämään sekä kiinteistöä että käyttövettä samanaikaisesti. Lisätehoa vaativissa kohteissa voidaan asentaa rinnakkain jopa kahdeksan laitetta, jolloin saavutetaan yli 500 kW:n teho.

Kotimainen GEMINI-lämpöpumppu on varustettu kahdella scroll-kompressorilla, joissa on alle 3 kiloa kylmäainetta. Edistynyt automatiikka huolehtii kompressorien vuorokäytöstä ja mahdollistaa myös erilaiset hybridiratkaisut. Lisälämmönlähteeksi voidaan liittää esimerkiksi sähkö, kaukolämpö tai öljy. GEMINI on erittäin hiljainen – matala käyntiääni takaa miellyttävän asumisen. Äänieristys on toteutettu yhteistyössä akustiikkasuunnittelijoiden kanssa.

GEMINI on kytkettävissä kiinteistövalvontajärjestelmiin Modbus RTU -väyläkortin avulla, jolloin lämpöpumput tulevat osaksi valvontajärjestelmää. Etähallintaan saat kätevästi yhteyden mobiililaitteella. Asennamme lämpöpumpun kohteeseen ammattitaitoisesti ja joustavasti avaimet käteen -periaatteella. Viiden vuoden takuu.

 • 2-portainen kompressoriohjaus
 • Hybridiratkaisut mahdollisia
 • Etähallinta web-selaimella
 • Modbus RTU -liitäntä
 • Viiden vuoden takuu
 • Energialuokitus A+++ A+++-Right-DarkGreen

Lataa esite (PDF)

 

Tekniset tiedot

Gebwell Gemini 40 52 64
Tehotiedot:
Lämmitysteho (0/35 ja 0/55) kW 45,0 / 40,5 61,0 / 54,6 69,2 / 61,8
Jäähdytysteho (0/35 ja 0/55) kW 35,0 / 25,6 48,0 / 35,2 54,8 / 40,2
Ottoteho (0/35 ja 0/55) kW 10,0 / 15,0 13,0 / 19,4 14,4 / 21,6
COP 4,5 / 2,7 4,7 / 2,8 4,8 / 2,9
Tehot ilmoitettu lämpötiloissa 0°/35° ja 0°/55°
Energialuokka* A+++-Right-DarkGreen
Lämmönkeruuneste Denaturoitu etanoli 30p-%
Lämmökeruunesteen nimellisvirtaus l/s 1,66 2,36 3,0
Suurin sallittu painehäviö nimellisvirtauksella kPa 81 70 100
Lämmitysveden korkein menolämpötila 66
Käyttölämpötila, keruupiiri -5…+20
Kompressori Scroll
Pehmokäynnistin Kyllä
Sisäänrakennettu latauspumppu Kyllä
Sisäänrakennettu maaliouspiirin pumppu Ei
Sähköliitäntä V 3~400 V 50Hz
Sulakkeet A 3×40 3×50 3×63
Kylmäaine R410A
Kylmäaineen määrä kg 2 x 2,95
Äänenpainetaso dB(A) 42 42 43,5
Mitat:
Syvyys x leveys x korkeus cm 88 x 60 x 190
Paino kg 400

* Järjestelmän energiatehokkuusluokka, keskimääräiset ilmasto-olosuhteet, lattialämmitys

Gebwell T-maalämpöpumput vaativiin kohteisiin

Gebwell T maalämpöpumppu

T² lämpöpumppu on erilliseen varaajaan kytkettävä lämpöpumppu, joka on suunniteltu lämmittämään erityisesti suuret omakotitalot, kerrostalot, teollisuuskiinteistöt sekä muut paljon lämpöä vaativat rakennukset. T² -lämpöpumpun voi asentaa myös saneerauskohteisiin, sillä hiljaiset ja luotettavat kompressorit tuottavat helposti +65°C menoveden.

Uusin kompressoritekniikka, kestävät komponentit ja edistynyt automatiikka varmistavat energiatehokkaan ja luotettavan lämmityksen sekä pitkän käyttöiän. Lämmin käyttövesi valmistuu kaksiosaisessa hybridivaraajassa aina parhaalla hyötysuhteella. Kahden varaajan kytkentä takaa käyttöveden riittävyyden vaativissakin kohteissa. Sisälämpötila on aina tasainen ja miellyttävä. Etähallintaan saat kätevästi yhteyden mobiililaitteella. T²-maalämpöpumppu on erittäin hiljainen – matala käyntiääni takaa miellyttävän asumisen. Äänieristys on toteutettu yhdessä akustiikkasuunnittelijoiden kanssa.

Yhdistämällä useampi T² lämpöpumppu kaskadiohjauksella saadaan suuriin rivi- ja kerrostalokiinteistöihin riittävä lämmitysteho. T² lämpöpumpun voi myös integroida erilaisiin lisälämmönlähteisiin, kuten aurinko-, öljy- tai puulämmitykseen. Monipuolisella säätimellä voidaan mm. ohjata kolmea lämmityspiiriä sekä mahdollisia lisälämmönlähteitä. Asennusystävällinen suunnittelu varmistaa edullisen ja nopean asennuksen.

 • Korkea hyötysuhde
 • Scroll-kompressori
 • Älykäs kaskadiohjaus
 • Monipuolinen säädin
 • Valmistettu Suomessa
 • Energialuokka A+++

Lataa esite (PDF)

Aries-maalämpöpumppu

Gebwell Aries on ensimmäinen suomalainen omakotiluokan maalämpöpumppu, jossa käytetään edistyksellistä invertteriteknologiaa ja IoT-ohjausta.

IoT-teknologiaa hyödyntävä Gebwell Aries -invertterimaalämpöpumppu on langattomassa yhteydessä valmistajan Gebwell Smart pilvipalveluun. Palvelun teknologia perustuu tietoturvalliseen Siemensin MindSphere-pilvipalveluun.

Gebwell Aries linkitetään jo tehtaalla valmiiksi Gebwell Smart -pilvipalveluun, jolloin ammattilaisemme pääsevät helposti tarkistamaan maalämpöpumppusi tilanteen, jotta sinä voit nauttia huolettomasta lämmitysjärjestelmästä. Aries lämpöpumppu on yhteydessä pilvipalveluun koko lämpöpumpun takuuajan ja sen jälkeen niin kauan kuin etäyhteyspalvelu on voimassa.

Pilvipalvelu mahdollistaa sinulle laitteen etäkäytön – missä vaan, milloin vaan. Arieksen käyttöliittymä on aina mukanasi – puhelimessasi. Aries-maalämpöpumppua ohjataan laitteen automaattisesti luoman lähiverkon kautta Gebwell Smart -sovelluksella vaikka kotisohvalta käsin.

 • Sisäänrakennettu langaton etäyhteys
 • Etäyhteys Gebwell Smart -pilvivalvomon tekniseen tukeen vakiona
 • Helppokäyttöinen mobiilikäyttöliittymä,  Gebwell Smart, joka ladataan älypuhelimeen
 • Sovellukseen tulossa useita erilaisia lisäpalveluita, jotka parantavat asumismukavuutta ja tuovat lisäsäästöjä
 • Ensimmäinen suomalainen omakotiluokan maalämpöpumppu, jossa käytetään edistyksellistä invertteriteknologiaa
 • Suunniteltu ja valmistettu Suomessa
 • 5 vuoden takuu
 • Energialuokitus A+++ A+++-Right-DarkGreen

Gebwell Aries esite (PDF)

* Järjestelmän energiatehokkuusluokka, keskimääräiset ilmasto-olosuhteet, lattialämmitys

 

Katso Gebwellin maalämpöpumppujen ohjeet videona