LVI-Kurikka

Tiedote. LVI Kurikka Oy ja Pirkanmaan Automaatiokeskus Melo Oy ovat yhdistyneet. Kaikki työntekijät jatkavat vanhoissa tehtävissään ja palvelumme laajenevat. Lue lisää.

Hiilidioksidilähetin CDT2000 HK Instruments

327,05 373,00  sis. alv 24%

CDT2000-lähettimet on suunniteltu huonetilojen ja ilmastointikanavien hiilidioksidipitoisuuden sekä lämpötilan mittaukseen ja valvontaan.

OVH 408,80 € sis. alv 24%

Näytöllä OVH 466,25 € sis. alv 24%

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

CDT2000 on suunniteltu huonetilojen hiilidioksidipitoisuuden sekä lämpötilan mittaukseen ja valvontaan. Laitteella voidaan valinnaisesti mitata myös suhteellista ilmankosteutta (rH).

CDT-sarjan laitteisiin on saatavana isokokoinen kosketusnäyttö, jonka avulla laitteen asetusten tekeminen sekä käyttö sujuvat nopeasti ja helposti. Valitse näytöllinen tai näytötön versio kuvan vierestä.

CDT2000 -sarjan lähettimissä kalibrointi tapahtuu joko automaattista ABC logic™ -logiikkaa käyttämällä, jolloin tilan tulee olla tyhjillään ihmisistä tai muista merkittävistä hiilidioksidin lähteistä vähintään 4 tuntia päivässä, jotta tilan hiilidioksiditaso laskee ulkoilman tasolle (~400 ppm), tai CDT2000-DC Duct -malleissa mittaamalla kahta aallonpituutta, joista toista käytetään jatkuvaan mittaukseen ja toista kalibrointiin. Tällöin tila voi olla jatkuvasti miehitetty.

  • Erilliset ulostulot kullekin mittausparametrille (CO2, rH ja T).
  • Vaihtoehtoiset ulostulot: jännite 0–10 V tai 2–10 V ja virta 4–20 mA.
  • Optiona saatavana releulostulo.

CDT-sarjan laitteisiin on saatavana valinnaisena:

  • Isokokoinen kosketusnäyttö
  • Releulostulo
  • Modbus RTU -käyttöliittymä

Tekniset tiedot CDT HK Instruments (PDF)

Lisätiedot

Paino 1 kg
Näyttö

CDT2000, ei näyttöä, CDT2000-D näytöllä