Mitsubishi Electric Lossnay VL-100U5-E mini-ilmanvaihtolaite

522,00  sis. alv 24%

Lossnay -mini-ilmanvaihtolaitteet varmistavat raikkaan ja terveellisen sisäilman. Helppo asennus ja poistoilman lämmöntalteenotto. Soveltuu kotiin, mökille, toimistoon, autotalliin, toimistoon, työmaaparakkiin yms. puuteellisen ilmanvaihdon tiloihin.

Tuotetunnus (SKU): 106 Osasto:

Kuvaus

Mitsubishi Electric Lossnay mini-ilmanvaihtolaitteet ovat lämmön talteenotolla varustettuja huonekohtaisia ilmanvaihtolaitteita, jotka tuovat sisään raikasta ja suodatettua ilmaa ja vievät likaista ilmaa huoneesta ulos. Korvausilma tulee puhtaana suoraan ulkoa, eikä hallitsemattomasti rakenteista tuoden mukanaan epäpuhtauksia. Lossnay-laitetoimitus sisältää tarvittavat asennusosat ja laite on pistotulppaliitännäinen, joten sähkökytkentöjä ei tarvitse tehdä. Lossnay VL-100 soveltuu suuriin huoneisiin, kuten olohuoneeseen tai aulatiloihin. Lossnay -mini-ilmanvaihtolaitteet toimitetaan pestävällä tuloilmansuodattimella. Lisävarusteena tarjolla on tehosuodattimet esimerkiksi allergikkoja varten. Lossnay VL-100 tarvitsee kaksi seinän läpivientiä, poisto- ja tuloilmalle omansa.

Saat meiltä myös asennuspalvelun. Kirjoita toiveesi lisätietokenttään ostaessasi verkkokaupasta, tai kysy meiltä tarkemmin.

Esite Lossnay VL-100

Lossnay VL-100 käyttöohje

Saatavilla on myös pienempi Lossnay VL-50 makuuhuoneisiin tai pieniin huonetiloihin. Koko rakennuksen ilmanvaihtoa voi vielä täydentää Mobair-ilmanvaihtolaitteilla.

Tekniset tiedot:

  • Tekniset tiedot:
  • Malli: VL-100U5-E
  • Äänitaso: 25–37 dB(A)
  • Paino: 7,5 kg

Käyttöesimerkki kesämökillä

Käyttöesimerkki autotallissa

 

Lisätiedot

Paino 11 kg