Mitsubishi Electric Lossnay VL-50S2-E mini-ilmanvaihtolaite

470,00  sis. alv 24%

Lossnay -mini-ilmanvaihtolaitteet varmistavat raikkaan ja terveellisen sisäilman. Helppo asennus ja poistoilman lämmöntalteenotto. Soveltuu kotiin, mökille, toimistoon, autotalliin, toimistoon, työmaaparakkiin yms. puuteellisen ilmanvaihdon tiloihin.

Tuotetunnus (SKU): 107 Osasto:

Kuvaus

Mitsubishi Electric Lossnay Mini -ilmanvaihtolaitteet ovat lämmön talteenotolla varustettuja huonekohtaisia ilmanvaihtolaitteita, jotka tuovat sisään raikasta ja suodatettua ilmaa ja vievät likaista ilmaa huoneesta ulos. Korvausilma tulee puhtaana suoraan ulkoa, eikä hallitsemattomasti rakenteista tuoden mukanaan epäpuhtauksia. Lossnay-laitetoimitus sisältää tarvittavat asennusosat ja laite on pistotulppaliitännäinen, joten sähkökytkentöjä ei tarvitse tehdä. Lossnay VL-50 on tarkoitettu asennettavaksi makuuhuoneisiin tai pieniin huonetiloihin. Lossnay mini -ilmanvaihtolaitteet toimitetaan pestävällä tuloilmansuodattimella. Lisävarusteena tarjolla on tehosuodattimet esimerkiksi allergikkoja varten. Lossnay VL-50 asennetaan vain yhdellä läpivientikanavalla, joten asennus on verrattavissa korvausilmaventtiilin asennukseen seinän läpiviennin osalta.

Saat meiltä myös asennuspalvelun. Kirjoita toiveesi lisätietokenttään ostaessasi verkkokaupasta, tai kysy meiltä tarkemmin.

Esite Lossnay VL-50

Saatavilla on myös tehokkaampi Lossnay VL-100 olohuoneeseen tai aulatiloihin. Koko rakennuksen ilmanvaihtoa voi vielä täydentää Mobair-ilmanvaihtolaitteilla.

Tekniset tiedot:

  • Malli:VL-50S2-E
  • Äänitaso: 15-36,5 dB(A)
  • Paino: 6,2 kg

Lisätiedot

Paino 11 kg

Saatat myös pitää...