Mobair 2010 tuloilmalämmitin

255,00  sis. alv 24%

Ilmanvaihtoa parantava Mobair-tuloilmalaite varmistaa riittävän ja raikkaan tuloilman. Soveltuu vanhoihin rakennuksiin, joissa on koneellinen ilmanpoisto.

Tuotetunnus (SKU): 100 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Mobair 2010 tuloilmalämmitin on pienikokoinen ja tehokas tuloilmalaite vanhoihin rakennuksiin, joissa on koneellinen ilmanpoisto. Laite suodattaa ja lämmittää ulkoa tulevan korvausilman. Sopii (erityisesti) asuintiloihin omakoti-, rivi- ja kerrostaloihin.

Tuloilmalaitteen toiminta perustuu huoneessa olevaan alipaineeseen, jolloin suodatettua ja raikasta ilmaa virtaa haluttuun tilaan täyttämään alipaine. Haluttaessa ilma voidaan lämmittää kytkemällä lämmitin päälle. Laite on myös energiatehokas, sillä lämmitintä voidaan pitää päällä vain tarpeen vaatiessa. Tällöin huoneen varsinaiset lämmittimet eivät kuormitu niin paljon.

Mobair 2010 on myös helppo asentaa ja huoltaa. Laitteen mukana saat asennuskehyksen ja kiinnitysruuvit. Huolettoman huollon kulmakivi on kerran vuodessa vaihdettava hienosuodatin.

Asennus vaatii vain seinän läpiviennin ja tavallisen sähköpistokkeen.

Saat meiltä myös asennuspalvelun. Kirjoita toiveesi lisätietokenttään ostaessasi verkkokaupasta, tai kysy meiltä tarkemmin. Mikäli kaipaat laitteelta toisenlaisia ominaisuuksia, katso myös muut Mobair-tuloilmalaitteemme.

 

Mobair 2010 asennus, käyttö ja huolto

Laitteen tekniset tiedot: 

  • ilmavirta 10 dm3 /s (10 Pa alipaineessa)
  • lämmitysteho 20–600 W
  • tuloilmasuodatin F5
  • runko valkoiseksi maalattua MDF-levyä
  • sähkökytkentä 4,0 A/230V
  • 5 m verkkojohto, maadoittamaton pistotulppa

 

 

 

 

Lisätiedot

Paino 10 kg

Saatat myös pitää...