Mobair 2015 tuloilmalämmitin

387,00  sis. alv 24%

Ilmanvaihtoa parantava Mobair-tuloilmalaite varmistaa riittävän ja raikkaan tuloilman. Soveltuu vanhoihin rakennuksiin, joissa on koneellinen ilmanpoisto.

Tuotetunnus (SKU): 100-1 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Mobair 2015 tuloilmalämmitin on pienikokoinen ja tehokas tuloilmalaite vanhoihin rakennuksiin, joissa on koneellinen ilmanpoisto. Laite suodattaa ja lämmittää ulkoa tulevan korvausilman. Sopii (erityisesti) asuintiloihin omakoti-, rivi- , kerrostaloihin sekä myös mökille.

Tuloilmalaitteen toiminta perustuu huoneessa olevaan alipaineeseen, jolloin suodatettua ja raikasta ilmaa virtaa haluttuun tilaan täyttämään alipaine. Ulkoa tuleva kylmä ilma lämpenee ensisijaisesti katonrajassa olevan lämpimän ilman avulla. 1,0 W tehoinen puhallin aikaansaa huoneilman ja ulkoa tulevan ilman sekoittumisen, joten energiankulutus on erittäin alhainen. Termostaattiohjattu lisälämmitin voidaan kytkeä käyttöön tarpeen vaatiessa. Patentoitu rakenne takaa vedottoman lopputuloksen.

Mobair 2015 on myös helppo asentaa ja huoltaa.Laitteen mukana toimitetaan asennuskehys, kiinnitysruuvit, vaihdettava hienosuodatin, ulkoilmasäleikkö sekä ulkoilmaputki. Huolettoman huollon kulmakivi on kerran vuodessa vaihdettava hienosuodatin.

Saat meiltä myös asennuspalvelun. Kirjoita toiveesi lisätietokenttään ostaessasi verkkokaupasta, tai kysy meiltä tarkemmin. Mikäli kaipaat laitteelta toisenlaisia ominaisuuksia, katso myös muut Mobair-tuloilmalaitteemme.

Mobair 2015 esite

Laitteen tekniset tiedot: 

• Kokonaisilmavirta: 6-12 dm3/s
• Puhaltimen tehonkulutus: 1,0 W
• Lämmitysteho: 20-600 W
• M5 pussisuodatin ulkoilmaputkessa
• Äänitaso: 27 dB(A)
• Sähkökytkentä: 4,0 A / 230 V

 

 

 

 

Lisätiedot

Paino 10 kg

Saatat myös pitää...