Mobair 2020 tuloilmalaite

440,00  sis. alv 24%

Ilmanvaihtoa parantava Mobair-tuloilmalaite varmistaa riittävän ja raikkaan tuloilman. Soveltuu vanhoihin rakennuksiin, joissa on koneellinen tai painovoimainen ilmanvaihto.

Tuotetunnus (SKU): 101 Osasto: Avainsana tuotteelle

Tuloilmapuhaltimella varustettu Mobair 2020-tuloilmalaite soveltuu hyvin vanhoihin rakennuksiin, joissa on painovoimainen ilmanvaihto tai koneellinen ilmanpoisto. Talon ilmanvaihto tehostuu, kun Mobair 2020 suodattaa ja lämmittää huoneeseen laitteen läpi ulkoa virtaavan korvausilman. Laitteen avulla talon ilmanvaihto paranee kohteesta riippumatta, sillä Mobair 2020 voidaan asentaa niin omakoti-, rivi- tai kerrostaloasuntoihin. Laitteen avulla suoritettava talon ilmanvaihto ei myöskään esty tai häiriinny tulisijan käytön aikana. Koska Mobairin toiminta ei ole riippuvainen tulisijasta, voidaan Mobair 2020 asentaa niin tulisijalla varusteltuihin kuin tulisijattomiin koteihin.

Mobair 2020 on muutoin samantyyppinen tuloilmalaite kuin Mobair 2010, mutta siinä on myös puhallin. Siksi 2020 ei vaadi alipainetta ilman sisään virtaamiseksi, ja se soveltuu lähes kaikentyyppisiin rakennuksiin. Laitteen avulla talon ilmanvaihto voidaan suorittaa varsin energiatehokkaasti, sillä lämmitintä voidaan pitää päällä vain tarpeen vaatiessa.

Mobair 2020 on myös helppo asentaa ja huoltaa. Laitteen mukana saat asennuskehyksen ja kiinnitysruuvit. Huolettoman huollon kulmakivi on kerran vuodessa vaihdettava hienosuodatin, näin toimimalla talon ilmanvaihto toimii ongelmitta ja halutulla tavalla; olipa asunnossa sitten painovoimainen ilmanvaihto tai koneellinen ilmanpoisto. Ulkosäleikkö ja ulkoilmaputki kuuluvat toimitukseen.

Saat meiltä myös asennuspalvelun. Kirjoita toiveesi lisätietokenttään ostaessasi verkkokaupasta, tai kysy meiltä tarkemmin. Mikäli kaipaat tuotteelta toisenlaisia ominaisuuksia, katso myös muut Mobair-tuotteemme.

Esite Mobair 2020

Mobair 2020 asennus, huolto ja käyttö

Laitteen tekniset tiedot:

  • Ilmavirta 10 dm3/s (10 Pa alipaineessa)
  • Lämmitysteho 20–600 W
  • Tuloilmasuodatin F5
  • Runko valkoiseksi maalattua MDF-levyä
  • Sähkökytkentä 4,0 A/230V
  • 5 m verkkojohto, maadoittamaton pistotulppa

Lisätiedot

Paino 10 kg