Mobair 2030S tuloilmalaite

232,00  sis. alv 24%

Kiertoilmapuhaltimella varustettu Mobair 2030S tuloilmalaite rakennuksiin, joissa on painovoimainen tai koneellinen ilmanpoisto. Laite suodattaa ja lämmittää huoneeseen ulkoa virtaavan korvausilman.

Tuotetunnus (SKU): 103 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Mobair 2030s on täysin uudentyyppinen korvausilmaventtiili. Tämä ilmanvaihtoventtiili sisältää innovatiivisen toimintamallin: ulkoa tuleva kylmä ilma lämpenee katonrajassa olevan lämpimän ilman avulla. 1.0 W tehoinen puhallin aikaansaa huoneilman ja ulkoa tulevan ilman sekoittumisen, joten energiankulutus on erittäin alhainen.

Kaikissa asunnoissa täytyy olla ilmanvaihto jotta huoneilma pysyy raikkaana ja terveellisenä. Usein kuitenkin ulkoa huoneistoon tuleva korvausilma tulee ikkunaraoista tai korvausilmaventtiileistä, joissa ei ole kunnon suodatusta eikä lämmitystä. Tällöin ongelmaksi muodostuu vedon tunne talvella ja ulkoa tuleva pöly. Mobair-laitteiden avulla nämä ongelmat saadaan poistettua tehokkaasti ja edullisesti.

Mobair 2030s Ilmanvaihtolaite lämmittää ulkoa tulevan ilman sekoittamalla huoneilmaa ulkoa tulevaan kylmään ilmaan. Lisäksi tuloilmasäleikkö on siten muotoiltu, että sisään virtaava ilma sekoittuu hyvin nopeasti huoneilmaan ja virtaussuunta on ylös kattoa kohti.

Mobair 2030s ansiosta kylmä ilma ei pääse valumaan alas ja aiheuttamaan vetoa. Laitteen toiminta on mitattu 28 °C pakkasessa, jolloin oleskelualueella ei havaittu lainkaan vetoa. Lisäksi katon ja lattian välinen 4 °C lämpötilaero tasoittui arvoon 0.5 °C.

Laitteessa kiertoilma- ja tuloilmamäärä ovat säädettävissä. Laitteen avulla ulkoa saatava korvausilma suodatetaan laitteessa olevan suodattimen läpi ennen kuin korvausilma päästetään huoneistoon. Suodatin on pussimallinen joten siinä on runsaasti pinta-alaa mikä takaa pitkän käyttöiän, vaihto 1-2 kertaa vuodessa. Korvausilmaventtiili sisältää myös patentoidun säleikön, jonka muotoilu takaa, ettei ulkoa saatava korvausilma aiheuta vedontunnetta huoneistoon. Ilmanvaihtoventtiili on valmistettu Suomessa.

Lopputuloksena huoneilma on raikas ja miellyttävä

Saat meiltä myös asennuspalvelun. Kirjoita toiveesi lisätietokenttään ostaessasi verkkokaupasta, tai kysy meiltä tarkemmin. Mikäli kaipaat tuotteelta toisenlaisia ominaisuuksia, katso myös muut Mobair-tuotteemme.

Esite Mobair 2030S 

Mobair 2030S asennus, käyttö ja huolto

Tekniset tiedot:

  • kokonaisilmavirta 20dm3/s, josta ulkoilmaa 6–12 dm3/s
  • äänitaso min. 27 dBa
  • F5 pussisuodatin ulkoilmaputkessa (saatavana myös pestävä suodatin)
  • sähköliitäntä 1,0 W, 8.5 V DC, toimitukseen kuuluu pistotulppamuuntaja, 8 m verkkojohto

 

Lisätiedot

Paino 10 kg

Saatat myös pitää...