Mobair 2080 tuloilmalaite

786,00  sis. alv 24%

Ilmanvaihtoa parantava tuloilmalaite julkisiin tiloihin, kouluihin, toimistoihin, liiketiloihin yms. Mobair 2080 ottaa tuloilman hallitusti ulkoa, vähentäen sisäilmaongelmia.

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Mobair 2080 on tehokas tuloilmalaite tiloihin, joissa voi oleskella samaan aikaan suurempikin määrä ihmisiä. Nämä ilmanvaihtolaitteet soveltuvat erityisen hyvin toimistoihin, liiketiloihin, päiväkoteihin ja kouluihin, joissa hapen ja raikkaan ilman tarve on suuremman ihmismäärän vuoksi suurempi kuin kotona. Kaikkien on hyvä hengittää kun Mobair 2080 ilmanvaihtokoneet suodattavat tilaan raikasta korvausilmaa. Oikein asennetut ilmanvaihtolaitteet parantavat lisäksi viihtyvyyttä ja työtehoa, sillä liian alhaisen tai korkean lämpötilan on todettu heikentävän työtehoa. Myös toimistolaitteiden kuten tieto- ja kopiokoneiden pitkäaikainen ja aktiivinen käyttö työtilassa nostavat ilmanvaihdon vaatimustasoa, johon Mobair ilmanvaihtokoneet on suunniteltu vastaamaan.

Tuloilmalaitteen käyttö huoneen sen hetkisen sisäilmatilanteen mukaan on helppoa. Ilmanvaihtokoneen käyttökytkimistä vain valitaan halutut lämpötila- ja puhallinnopeudet (1–5), ja laite käynnistyy ja pysähtyy narukytkimestä. Korvausilma on aina myös halutun lämpöistä, sillä laite lämmittää ulkoa tulevan raittiin ilman joko huoneen kiertoilmalla tai tarvittaessa itsesäätyvällä lämpöpatterilla.

Normaaliasennossa ilmanvaihtokoneen sisään virtaa ulkoilmaa ja huoneilmaa tasaisessa suhteessa, mutta jos suhdetta halutaan muuttaa voidaan sulkea joko ulkoilmaventtiiliä tai huoneilma-aukkoa oven sisäpuolelta.

Mobair 2080 ilmanvaihtolaitteet ja ilmanvaihtokoneet on helppo asentaa ja huoltaa. Ilmanvaihtokoneet toimitetaan pakkauksessa, joka sisältää asennuskehyksen ja kiinnitysruuvit. Huolettoman huollon kulmakivi on kerran vuodessa vaihdettava hienosuodatin. Tämän huollon avulla ilmanvaihtolaitteet toimivat ongelmitta ja toivotulla tavalla. Ulkosäleikkö ja ulkoilmaputki kuuluvat toimitukseen.

Saat meiltä myös asennuspalvelun. Kirjoita toiveesi lisätietokenttään ostaessasi verkkokaupasta, tai kysy meiltä tarkemmin. Mikäli kaipaat tuotteelta toisenlaisia ominaisuuksia, katso myös muut Mobair-tuotteemme.

Esite Mobair 2080

Mobair 2080 asennus, käyttö ja huolto

Tekniset tiedot:

  • Ilmavirta 25–50 dm³/s
  • Äänitaso 33-50 dBA
  • Lämmitysteho 20–950 W
  • Hienosuodatin F7
  • Runko valkoiseksi maalattua MDF-levyä
  • Sähkökytkentä: 4,5 A / 230 V
  • 5 m verkkojohto, maadoitettu pistotulppa
  • Mitat: 650 x 310 x 195 mm

Lisätiedot

Paino 10 kg