Mobair 4100 lämmönsiirtopuhallin

299,00  sis. alv 24%

Mobair 4100 lämmönsiirtopuhallin, joka jakaa esim. takan tai ilmalämpöpumpun tuottaman lämpimän tai viileän ilman tasaisesti eri huoneisiin energiaa säästäen. Laite soveltuu hyvin niin koti- kuin toimistokäyttöön – kaikkialle, missä halutaan hyödyntää ilmankiertoa ja parantaa ilmanlaatua.

Tuotetunnus (SKU): 104 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Mobair 4100 on uusi ainutlaatuinen lämmönsiirtopuhallin, joka jakaa lämpimän tai viileän ilman tasaisesti eri huoneisiin energiaa säästäen. Laite levittää esimerkiksi takan tai ilmalämpöpumpun lämpöä huoneesta toiseen, jolloin viileät huoneet lämpenevät edullisesti. Kesällä laite siirtää lämpöpumpun jäähdyttämää ilmaa vaikkapa makuuhuoneeseen. Mobair 4100 lämmönsiirtopuhallin soveltuu hyvin niin koti- kuin toimistokäyttöön – kaikkialle, missä halutaan hyödyntää ilmankiertoa ja parantaa ilmanlaatua.

Säästä lämmönsiirtopuhaltimella:

Tutustu asennukseen 2-kerroksisessa talossa.

Tehokas – Se siirtää ilmaa tehokkaasti. Lämmönsiirtopuhaltimen avulla esimerkiksi yhden ilmalämpöpumpun lämmitys- ja jäähdytysominaisuudet voidaan hyödyntää asunnon kaikissa huoneissa. Tällöin kokonaiskustannus on huomattavasti edullisempi.

Hiljainen – Se on markkinoiden hiljaisin laite. Suuri ilma-aukko mahdollistaa pienen puhallintehon käytön, mikä vaikuttaa laitteen pieneen äänenvoimakkuuteen. Tämä on merkittävä ominaisuus asumismukavuuden kannalta.

Tyylikäs muotoilu – Sen tyylikäs ja siro muotoilu sulautuu hyvin sisutukseen. Lisäksi laitteen säleikkö on suunniteltu siten, että puhaltimen kautta siirtyvä ilma leviää oikeaoppisesti ja huomaamattomasti kattoa pitkin toiseen huoneeseen.

Mobair 4100 lämmönsiirtopuhallin on helppo asentaa. Sen voi sijoittaa esimerkiksi oven yläpuolelle. Puhallinkoneisto mahtuu normaalin väliseinän sisään, joten näkyviin jää vain sirot säleiköt. Mikäli väliovea ei pidetä auki, käytetään erillistä virtaussäleikköä.

Saat meiltä myös asennuspalvelun. Kirjoita toiveesi lisätietokenttään ostaessasi verkkokaupasta, tai kysy meiltä tarkemmin.

Esite Mobair 4100

Mobair 4100 asennus, käyttö ja huolto

Tekniset tiedot:

  • Ilmamäärä 100-220 m³/h, 3 tehoa
  • Sähkö 12 V DC, 4 W, pistotulppa
  • Laitteen mitat: 600 x 260 x 100 mm

Lisätiedot

Paino 4 kg