LVI-Kurikka

Tiedote. LVI Kurikka Oy ja Pirkanmaan Automaatiokeskus Melo Oy ovat yhdistyneet. Kaikki työntekijät jatkavat vanhoissa tehtävissään ja palvelumme laajenevat. Lue lisää.

VAHVAA PIRKANMAALAISTA OSAAMISTA

Pirkanmaan Automaatiokeskus Melo Oy yhdistyi 31.8.2021 toisen ylöjärveläisen perheyhtiön, LVI Kurikka Oy:n organisaatioon.

Kaikki työntekijät jatkavat vanhoissa tehtävissään. Samoin palvelut asiakkaillemme säilyvät ennallaan, mutta täydentyvät uusilla palveluilla.

Melo Oy:n toimitusjohtaja Pasi Elo siirtyi LVI Kurikka Oy:n aluejohtajaksi ja liittyi LVI Kurikan osakkaaksi. LVI Kurikan toimitusjohtajana toimii yrityksen perustaja Jonne Kurikka.

Melo Oy:n erikoisosaaminen mm. kiinteistöautomaatiossa sekä erilaisten lämmitys- ja lämmöntalteenottojärjestelmien rakentamisessa täydentyi yhdistymisen myötä LVI Kurikan palveluilla, joita ovat kiinteistöjen putkiremontit, LVI-huolto sekä öljylaitteistojen huolto ja käytöstä poistot.

Myös lämpöpumppuihin liittyvät palvelumme jatkavat entistä vahvempina. Asiakkaillemme näkyviin hyötyihin kuuluu mm. osaamisen laajeneminen lämpöpumppuihin liittyvissä kiinteistöjen lämpöverkoissa. LVI Kurikan lämpöverkkoasiantuntijat ovat jatkossa asiakkaidemme käytettävissä.

Vuonna 1993 perustettu Melo Oy ja vuonna 2011 perustettu LVI Kurikka Oy työllistävät yhdistymisen jälkeen yhteensä 50 ammattilaista. Olemme nyt entistä vahvempi, mutta yhä 100-prosenttisen paikallinen toimija.

Lisätietoa:
Laajentunut palveluvalikoima ja tiedote yhdistymisestämme LVI Kurikan sivuilla.

Melo palvelut

Kivilähteentie 10, 33470 Ylöjärvi

Sähköposti: yhteydenotot(a)lvikurikka.fi
Puhelinnumero: 02 07 661 661

Henkilökunnan sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@lvikurikka.fi

Asiakaspalvelu

Sähköposti: asiakaspalvelu(a)lvikurikka.fi
Puhelinnumero: 02 07 661 661

Pasi Elo

pasi.elo(a)lvikurikka.fi

Sami Hassinen

sami.hassinen(a)lvikurikka.fi

Jukka Harjunpää

jukka.harjunpaa(a)lvikurikka.fi

Ota yhteyttä

  Nimi *

  Puhelin

  Sähköposti

  Ottakaa minuun yhteyttä
  SähköpostillaPuhelimitseMinuun ei tarvitse ottaa yhteyttä

  Viesti *